Niet bekende feiten over is dat het veilig is? – New Jersey Division of Consumer Affairs

Niet bekende feiten over is dat het veilig is? – New Jersey Division of Consumer Affairs

InhoudsopgaveDe regel van 8 minuten voor kan ik worden gearresteerd voor het online kopen van drugs?De regel van 5 minuten voor is uw kind dat drugs koopt op sociale media-apps?

De scène wordt steeds typerend in de Verenigde Staten: klanten veranderen een reis naar de hoekapotheek met een klik op het web, waar ze honderden websites ontdekken die recept medicijnen verkopen en ook verschillende andere gezondheids- en wellnessproducten. Een aantal hiervan zijn juridische zaken die echt gemak, privacy en de waarborgen van standaardprocedures bieden voor het aanbevelen van medicijnen.

Hoewel sommige grote apotheekketens kennen, zijn verschillende van deze legitieme diensten lokale “mama en ook pop” drogisterijen, opgezet om hun consumenten elektronisch te dienen. Toch moeten klanten uitkijken voor anderen die het web gebruiken als een uitlaatklep voor producten of methoden die al onwettig zijn in de offline wereld.

Sommige websites vereisen bijvoorbeeld dat klanten alleen een reeks vragen laden voordat ze geneesmiddelen voor recept kopen, een interactie tussen persoonlijk omzeilen met een wellnessspecialist. “Deze techniek ondermijnt waarborgen van een rechte klinische toezicht en fysieke analyse uitgevoerd door een erkende gezondheidsspecialist,” beweert Jeffrey Shuren, M.D., Medical Officer op de FDA -werkplek van beleid, planning en ook voorschriften.

“Sites die voorschrijven op basis van een vragenlijst, roepen extra gezondheidsproblemen op”, zegt Shuren. “Individuen nemen de kans om een ​​ongepast medicijn te krijgen en kunnen de mogelijkheid voor een juiste medische diagnose of de erkenning van een contra -indicatie voor het medicijn in gevaar brengen.”Tot dag heeft FDA eigenlijk slechts enkele meldingen gekregen van ongunstige gelegenheden met betrekking tot de verkoop van internetgeneeskunde, maar enkele van deze situaties vermelden de potentiële dreiging van het verwerven van recept medicijnen op basis van eenvoudig een reeks vragen.

Sommige online voorgeschreven medicijnen kopen – LegalMatch

FDA onderzoekt tal van farmaceutische sites die ervan worden geloofd en is van plan om wettige activiteiten te nemen indien geschikt.

Een groeiend aantal consumenten gebruiken het web om gezondheids- en welzijnsredenen. Volgens het marktonderzoeksbureau Cyber ​​Dialogue Inc., Gezondheids- en welzijns zorgen zijn de zesde meest voorkomende reden dat individuen op internet bladeren. Netto apotheken zullen desalniettemin niet binnenkort “traditionele” drogisterijen niet verouderd maken. Sectorcijfers voorspelden dat 2. 97 miljard voorschriften zouden in 1999 worden verstrekt, en hoewel er geen betrouwbare cijfers die in het algemeen worden beoordeeld op de internetverkoop nog worden aangeboden, beweren industriële middelen dat het aantal waarschijnlijk nog steeds relatief klein is.

In veel gevallen is dit waar. Uit een laatste verlies van de enquête per klantrecords bleek dat klanten tot 29 procent konden behouden door bepaalde medicijnen online te verkrijgen. Maar nog een onderzoek, uitgevoerd in 1999 door de Wanneer kun je Stromectol beter niet gebruiken? Universiteit van Pennsylvania en gepubliceerd in het record van interne geneeskunde, netto verkoop van viagra en ook propecia bijgehouden en ook ontdekt dat beide medicijnen ongeveer 10 procent extra kostbaar online waren dan bij regionale Philadelphia -Rea drogisterijen.

D., en Ronald Iannocone ontdekten dat 37 van de 46 sites die ze analyseerden, riepen om een ​​recept van een individuele arts of aangeboden om een ​​medicijn te suggereren die uitsluitend op https://telegra.ph/Hair-loss-12-16 een vragenlijst is gebaseerd. 9 Websites, allemaal gebaseerd buiten de Verenigde Staten, hadden geen recept nodig. De wetenschappers ontdekten ook dat ook wanneer sites een enquête gaven met de belofte dat een medische professional het type zou beoordelen, er meestal niets te weten kwam over de certificeringen van de medische professional, en het was ook heel gemakkelijk voor individuen om onjuiste details te geven om een ​​recept te verwerven.

مقالات ذات صلة

شاهد أيضاً
إغلاق
زر الذهاب إلى الأعلى