7 eenvoudige technieken voor 5 gemeenschappelijke mythen over generieke medicijnen

7 eenvoudige technieken voor 5 gemeenschappelijke mythen over generieke medicijnen

InhoudsopgaveDe beste gids voor overzicht van generieke drugs en naamgeving van drugsWat doet generieke geneesmiddelen compromissen over kwaliteit? Doen?

Een generiek medicijn is een medicijn dat precies hetzelfde actieve ingrediënt heeft als de merknaammedicatie en ook hetzelfde herstelresultaat oplevert. Het is hetzelfde in toepassing, veiligheid en beveiliging, sterkte, topkwaliteit, de middelen die het functioneert, de methode die het is genomen en de manier waarop het moet worden gebruikt.

Desalniettemin kan een gemeenschappelijk medicijn alleen op de markt worden gebracht nadat het octrooi van de merknaam daadwerkelijk is opgelopen, wat kan bezetten tot 20 jaar nadat het medicijn van de licentie -eigenaar voor het eerst is ingediend bij de zijn reactie U.S. FDA (FDA). Veel voorkomende medicijnen zijn normaal gesproken een stuk goedkoper dan medicijnen voor merknaam zodra ze de markt bereiken.

Dit beschermt hun financiële investeringen in medicatieonderzoek door het medicijnbedrijf het enige recht op productie te geven en het handelsmerknaamgeneesmiddel aan te bieden, terwijl het patent resultaat is. Wanneer licenties of andere exclusiviteitsverlies aflopen, kunnen andere producenten een verkorte gloednieuwe medicatie-applicatie (ANDA) indienen bij de FDA voor autorisatie om een ​​gemeenschappelijke variatie van de handelsmerknaammedicatie op de markt te brengen.

De FDA moet in eerste instantie alle generieke geneesmiddelen goedkeuren voordat ze op de markt worden gebracht. De FDA -behoeften dat generieke geneesmiddelen zo hoog in kwaliteit moeten zijn, en zo solide, puur en stabiel als merkgeneesmiddelen. Gemeenschappelijke medicijnen gebruiken exact dezelfde actieve ingrediënten als merknaam medicijnen en werken op dezelfde manier.

Er kunnen in sommige gevallen nog steeds problemen zijn met de productie. Steriliteitsproblemen in de fabriek, mislaspelen, en ook ook verlies van kracht kan allemaal problemen zijn met de productie, maar alle medicijnen zijn onderworpen aan deze problemen.

Generieke medicatie Actieve componenten zijn chemisch vergelijkbaar met hun merkequivalenten, ze worden meestal aangeboden tegen een minder dure kosten dan het merk Naam Drug. Generieken zijn minder duur vanwege het feit dat de medicijnproducent de initiële klinische proeven niet hoeft te dupliceren voor effectiviteit en veiligheid en beveiliging, wat de kosten vermindert om de medicatie op de markt te brengen.

Enkele bekende details over wat u moet weten over generieke medicijnen

Gebruikelijk. Wanneer een generiek medicijn echter allereerst wordt goedgekeurd en ook op de markt wordt gebracht, kunnen de kosten hoog blijven (hoewel veel minder dan het handelsmerknaam medicijn) gedurende 6 maanden omdat de FDA de eerste generieke maker een “180-daagse exclusiviteitsduur” zal geven “. De “180-daagse exclusiviteit” wordt aangesteld bij de gemeenschappelijke leverancier die de initiaal is om een ​​ANDA in te dienen en daadwerkelijk de extra taak heeft gedaan om de gemeenschappelijke medicatie op de markt te krijgen.

Generieke leveranciers kunnen op dit moment hogere prijzen factureren, omdat er weinig tot niets anders gemeenschappelijke concurrenten zijn. Generieke bedrijven vermelden dat exclusiviteit hen toestaat om uitgaven terug te vorderen die verbonden zijn aan de initiële te zijn om een ​​generieke op de markt te brengen. Vaak is dit een nadeel voor de klant, dat vastzit aan de hogere gewaardeerde generieke gedurende 6 maanden.

In de VS staan ​​handelsmerkwetgeving niet toe dat generieke medicijnen er precies uitzien als de merkmedicatie. Desalniettemin zou de generieke geneeskunde dezelfde actieve ingrediënten moeten hebben. Tinten, smaken en ook specifieke andere inactieve actieve ingrediënten kunnen verschillen, maar de prestaties van het medicijn blijven hetzelfde.: Moet een tablet herkennen aan zijn markeringen, vorm of schaduw? Maak in eerste instantie gebruik van de tablet -identificatie.

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى